La inițiativa dlui Ghenadi MITRIUC, președintele raionului Ungheni, în colaborare cu Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Republica Moldova, săptămâna precedentă aproximativ 50 copii aflați în dificultate din raionul Ungheni, împreună cu reprezentanții legali și cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii infecției COVID-19 au mers la Grădina Zoologică și la Parcul de distracții din municipiul Chișinău.
Președintele a menționat:
Am dorința de a crea ceva frumos pentru acești copiii, nu toți au posibilitatea să meargă în oraș, dar copiii trebuie să intre în contact cu lumea vie și să se dezvolte din acest punct de vedere..
Astfel această vizită a fost deosebită pentru acești copii.
Deşi iniţial păreau puţin retraşi, pe parcurs au devenit mai deschişi şi au vorbit cu mult drag despre animalele pe care le-au văzut și cu bucurie în suflete au povestit trăirile minunate de la Parcul de distracții.
Pe această cale țin să mulțumesc, Î.M ,,Direcția parcurilor, cultură și odihnă” mun. Chișinău, Grădina Zoologică, mun. Chișinău, Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Republica Moldova, Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei, Ungheni și Direcția Educație Ungheni.
Împreună putem face lucruri mărețe..
Să fim alături de cei care sunt mai puţin fericiţi ca noi a subliniat președintele..
Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului