La 24 mai,  ambasadorul Chinei, excelența sa, domnul Tong Mingtao s-a aflat  în vizită la Ungheni.

 

În cadrul întrevederii, ambasadorul Chinei și reprezentanţii autorităţilor locale din Ungheni, au discutat despre îmbunătățirea relațiilor de colaborare prin implementarea unor proiecte ce țin de infrastructură.

 

Excelența sa, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Tong Mingtao, a dat asigurări că este interesat să stabilească anumite legături de colbarorare cu administrația raionului Ungheni.

 

Diplomatul a mai menționat că Ambasada Chinei în Republica Moldova este dispusă să susțină inițiativele propuse din partea raionului Ungheni.

 

Anul acesta este cea de-a 20-a aniversare de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Populară Chineză și Republica Moldova.

 

Excelența sa, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova Tong Mingtao, de asemenea a partcipat la festivitatea de totalizare a ediţiei a XI-a a Concursului raional „Businessmanul Anului”, care a devenit deja o frumoasă tradiţie de promovare a bunelor practici de succes ale oamenilor de afaceri din raionul Ungheni.