Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova (http://www.americancouncils.md/) anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional  în SUA), runda 1 februarie – 30 martie 2018.

  • Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat și ONG-uri) care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/ implimentarea și promovarea inițiativelor civice/ administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național cât și internațional.  În limitele vârstei cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.
  • Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.
  • Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.
  • Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/ro/lfp

 Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:
30 martie 2018

 Adițional organizăm și prezentări a programului în următoarele locații:

Ungheni- 2 martie, 16:00- Biblioteca Dimitrie Cantemir, str. Eminescu 39

Chișinău- 10 martie, 11:00 Biblioteca Publică de Drept, str. Armeneasca 42

Soroca- 3 martie, 12:00 Colegiul Mihai Eminescu, str. Ion Creaga 19

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60

e-mail: PFP@americancouncils.md