Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova împreună cu Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), organizează, în perioada 3-6 octombrie 2017, unul din cele mai importante evenimente de afaceri ale anului – ”Moldova Business Week 2017”, ediţia a IV-a.

Republica Moldova este locația unde companiile pot avea acces atât la piețele Uniunii Europene, cât și a Comunității Statelor Independente, își pot optimiza costurile operaționale, identifica personal calificat la salarii  competitive, toate acestea în vecinătatea centrelor internaționale de asamblare și distribuție.

Pe parcursul a 5 zile, „Moldova Business Week 2017” va reuni  reprezentanții  business-ului, instituțiilor financiare, autorităților publice, partenerilor de dezvoltare, corpului diplomatic și leaderi din domeniile agroalimentar, construcții de mașini, educație, energie, industrie, turism, tehnologia informației și comunicațiilor, comerț și textile la nivel național și internațional.

Agenda saptămânii de afaceri va include un Forum investițional „Invest In Moldova 2017”, Forul exportatorilor, prezentări a proiectelor investiționale și de privatizări, sesiuni și conferințe Business to Business, platforme de conexiuni directe cu potențiali parteneri.

Agenda evenimentului precum și formularul de inregistrare este disponibil pe pagina oficială „Moldova Business Week 2017” — www.mbw.md.

Pentru orice întrebări nu ezitați sa contactați echipa MIEPO la numărul de telefon (+373) 22 27 36 54 sau la poșta electronică office@miepo.md.

Vom fi onorați să  Vă salutăm  la Chișinău în  cadrul “Moldova  Business  Week 2017”.