La 24 octombrie, la sediul Camerei de Comerț și Industrie din Ungheni a fost lansat primul ciclu de instruiri antreprenoriale din cadrul Proiectului „Business Academy for Women” (BAW). Scopul acestui proiect este de a ajuta întreprinderile fondate de femei să se dezvolte și să fie prezente pe noi piețe.

La deschiderea evenimentului, vicepresedintele raionului Ungheni, Alexandru Brînza, a salutat femeile antreprenoare participante venind cu un mesaj clar din partea Consiliului raional Ungheni privind viziunea de sustinere a mediului privat din raion, inclusiv a antreprenoriatului feminin.

Reamintim că programul „Business Academy for Women” urmărește promovarea abilităților economice și sociale ale femeilor, inclusiv și ale celor din regiunile rurale, prin reducerea inegalității de gen și sporirea accesului acestora la resurse financiare, servicii, tehnologii inovaționale și oportunități de dezvoltare.

Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană (EU), implementat de către Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în parteneriat cu Centrul Internațional de Promovare a femeilor în Business (ICAWB).

Pentru detalii accesați pagina www.odimm.md