În data de 12 aprilie curent, în incinta Palatului de Cultură a mun. Ungheni, FCC Clipa Siderală în colaborare cu Consiliul raional Ungheni și primăria com. Sinești au organizat un eveniment minunat pentru copii și anume Caravana de Paște.

Anual Consiliul raional Ungheni este partenerul de bază în organizarea acestui eveniment inedit, iar din cadrul Consiliului raional Ungheni de această dată a fost prezentă dna Tatiana Lazar, vicepreședinta raionului, care a venit și cu un mesaj de felicitare..

La activitate au participat elevi în număr de 200, din instituții de învățământ municipal și 100 elevi din instituții de învățământ rural – însoțiți de asistenții sociali.

Elevii au concurat cu plăcere, pe tot parcursul activității a dominat buna dispoziție și voia bună. Învingătorii au fost premiați și s-a organizat și o tombolă, urmată de premii, iar la final participanții au primit dulciuri.

Buna dispoziție a fost creată și de copiii din cadrul formațiilor artistice din mun. Chișinău și de la Palatul de Cultură a mun. Ungheni.

,,Felicitări echipelor învingătoare, mulțumiri participanților și cadrelor didactice pentru pregătirea elevilor!

Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și putere de a dărui și ajuta pe cei din jur! ” – s-a menționat în mesajele vorbitorilor.

Autor: Ilinca Casian, specialist principal, Aparatul președintelui raionului