Vineri, 23 octombrie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni s-a  desfășurat  Comisia de examinare și selectare a inițiativelor în cadrul Programului raional de Granturi pentru orgaizațiile de tineret și a concursului raional Ungheni de proiecte pentru grupurile de inițiativă ale tinerilor.

Dna Tatiana Lazar, vicepreședinta raionului, președintele comisiei, a prezentat conceptul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret și a concursului raional de proiecte pentru grupurile de inițiativă ale tinerilor.

Dna Alina Butnaru, șef interimar , Centrul Raional de Tineret Ungheni, membru al Comisiei, a venit cu o notă informativă cu privire la desfășurarea Programului raional de Granturi, edițiile 2018 și 2019, iar dna Natalia Ranețcaia, metodist, Direcția Educație Ungheni, secretarul Comisiei, a dat citire Regulamentului privind organizarea și desfășurarea Programului de Granturi.

După evaluarea propriu –zisă a dosarelor aplicate, a fost anunțată decizia Comisiei: 15 inițiative ale tinerilor din raion au fost selectate spre finanțare.

Autor: Diana Reguș, specialist, Aparatul președintelui raionului