Inima unui dintre cei mai dragi colegi și prieteni a încetat să mai bată…

În ziua de 11 mai 2017, la vârsta de 66 de ani a plecat pe drumul fără întoarcere Ion HAREA, șeful Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, un om remarcabil, de o vastă cultură umanistă.

Ion HAREA rămâne un model de Om care s-a dăruit cu dedicație serviciului public al raionului Ungheni, fiind consilier raional, președinte al raionului în perioada ‎2007-2011, șef al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat.

Contribuţia sa la dezvoltarea domeniului public a fost înalt apreciată atât în ţară, cât şi peste hotare, fiind desemnat în 2011 consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Iași, Constantin Simirad și s-a ocupa de relaţia Consiliului Judeţean Iaşi cu Republica Moldova.

Ion HAREA, personalitate marcantă a raionului Ungheni, va rămâne un exemplu pentru generația actuală și pentru cele viitoare.

Consiliul raional Ungheni exprimă profundul regret pentru pierderea suferită şi adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care i-au fost aproape.

Durerea e copleșitoare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!