La 31 august curent de sărbătoarea Națională Limba Noastră, colectivul Consiliului Raional Ungheni, reprezentanții autorităților publice locale și raionale au participat la „Ringul de poezie”, un eveniment de suflet organizat la inițiativa poetului și artistului plastic Victor Cobzac.
Activitatea a avut loc la teatrul de vară din Parcul „Micul Cluj”, unde participanții au savurat din plin spectacolul prezentat de cei cinci protagoniști: Victor Cobzac, Vasile Lupu-Cetireanu, Mariana Săculțanu, Valeria Săculțanu și Eudochia Sacaliuc.
Cu un cuvânt de salut a venit în fața celor prezenți vicepreședinta raionului, dna Tatiana Lazar și le-a mulțumit poeților autohtoni pentru prestație.
De asemenea în cadrul evenimentului dnl Boris Zugravu, președintele Asociației Pensionarilor/Vârstnici din Ungheni și ex-directorul Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” a fost apreciat cu diplomă și cuvinte frumoase şi pline de respect cu prilejul aniversării de 30 ani de la fondare a instituției și care a pus bazele instituţiei de învăţământ Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” a închegat un colectiv didactic competent..
Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului