Stimaţi lucrători din domeniul construcţiei!

Tradiţional în a doua duminică din luna august, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua  Dumneavoastră profesională.

Constructorii împreună cu arhitecţii, proiectanţii, designerii, lucrătorii din industria materialelor de construcţii sunt oamenii care lucrează în orice condiţii climaterice, fiind expuşi astfel la numeroase  situaţii periculoase.

Constructorii poartă o responsabilitate enormă pentru realizarea obiectelor şi aproape întotdeauna sunt la înălţimea aşteptărilor celor care au comandat construcţia.

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcţiilor este mai efectivă, dar cu toate acestea munca lor rămâne în continuare una dintre cele mai intensive.

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, adresez tuturor lucrătorilor din domeniul construcţiilor din raionul Ungheni sincere felicitări şi urări de bine, dorindu-le sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţesc condiţiile de viaţă, de muncă şi de petrecere a timpului liber, realizări remarcabile în plan profesional, proiecte interesante şi numai bucurii în familie.

Cu profund respect

Preşedintele raionului Ungheni,       Ludmila GUZUN