Cu prilejul aniversării a 25 de ani de la crearea Serviciul Fiscal de Stat, în numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, adresez felicitări tuturor celor ce activează în organele Serviciului Fiscal de Stat pe raionul Ungheni, pentru munca asiduă, pentru rezultatele obţinute în reformarea sistemului fiscal şi, în special, pentru reuşitele din ultima perioadă, contribuţia nemijlocită la refacerea situaţiei financiare în ţară. Rolul Inspectoratului Fiscal ca instituţie este de o majoră importanţă, iar funcţia de administrare fiscală este pilonul principal al Codului Fiscal.

Am certitudinea că grazie rolului Inspectoratului Fiscal de Stat, în Republica Moldova, în raionul Ungheni va fi să asigurat un echilibru financiar în societate, un climat investiţional credibil, să dezvoltăm economia naţională, să investim în viitorul ţării pentru un trai mai bun, pentru a oferi cetăţenilor bunăstare şi stabilitate.

Stimaţi lucrători ai Serviciului Fiscal, sunt ferm convins că veţi aplica toate cunoştinţele pentru a demonstra şi în continuare, perseverenţă şi  responsabilitate întru formarea unui echilibru financiar în societate, având destulă energie şi talent în depăşirea oricăror dificultăţi apărute. Serviciul Fiscal va contribui la dezvoltarea economiei naţionale şi prosperarea ţării, în beneficiul fiecărui cetăţean în parte.

Urez tuturor sănătate, succese, optimism şi noi realizări in activitate, având încredere în şanse reale de reuşite şi progres!

 

Cu profund respect

Preşedintele raionului Ungheni                    Iurie TOMA