Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În cadrul Consiliului raional Ungheni, astăzi 02 aprilie a avut loc ședinţa comună de lucru a președintelui raionului și a șefului adjunct al Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, cu şefi ai serviciilor publice desconcentrate și descentralizate, primarii unităților administrativ-teritoriale și șefi ai instituțiilor din raion.

În debutul ședinței, dl Dionisie Ternovschi, președintele raionului a solicitat raport succint despre situația actuală în domeniu șefilor serviciilor reprezentative din raion.

În ordinea de zi a ședinței au fost expuse și raportate următoarele subiecte:

1. Cu privire la monitorizarea procesului de implementare a Strategiei de dezvoltare socio – economică a raionului Ungheni  pentru perioada 2022-2030, în anul 2023, accesează – Nota informativă privind monitorizarea procesului de implementare a Strategiei de dezvoltare socio – economică a raionului Ungheni pentru perioada 2022-2030.

2. Cu privire la stabilirea și evidența plății prestațiilor sociale, efectuate de  Direcția generală Casa teritorială de asigurări sociale Ungheni în anul 2023, accesează – RAPORT de activitate 2023 CTAS.

Pe parcursul ședinței participanții au venit cu întrebări și propuneri în contextul subiectelor expuse.