Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Consiliul raional Ungheni cu suportul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie” este în proces de elaborare a Planului de Amenajare a Teritoriului Raionului Ungheni 2022-2040.

În perioada noiembrie 2021- ianuarie 2022, compania proiectant a realizat o analiză complexă a domeniilor de dezvoltare ale raionului: dezvoltare economică, socială, a infrastructurii, utilităților publice, instituțiilor culturale și mediului.

Rezultatele analizei se cuprind în studiile de fundamentare sectoriale, prognozele și scenariile de dezvoltare ale raionului pe termen lung (până în anul 2040), cu definirea principalilor parametri de dezvoltare.

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” Vă invită să participați la evenimentul de prezentare a rezultatelor studiilor de fundamentare tehnico-economice a Planului de Amenajare a Teritoriului Raionului Ungheni.

Evenimentul va avea loc, miercuri, 16 februarie 2022, ora 10.00, în format online pe platforma Zoom.

Link Zoom: https://undp.zoom.us/j/87217075144?pwd=RWdSajBIa2FzMVR3bEpwcFZOQ3JDUT09