Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Agenția Achiziții Publice organizează la data de 27 februarie 2018, orele 10-00 seminarul de instruire cu genericul ”Responsabilitățile și drepturile operatorilor economici participanți la proceduri de achiziții publice”.

În cadrul seminarului vor fi discutate următoarele subiecte:

  • regulile și normele stabilite de cadrul legal în domeniul achizițiilor publice;
  • întocmirea ofertelor în vederea participării la procedurile de achiziții publice;
  • sarcinile și responsabilitățile persoanelor implicate în procesul de achiziții publice din partea autorităților contractante;
  • responsabilitățile și drepturile participanților (operatorilor economici);
  • regulile de comunicare între operatorul economic și autoritatea contractantă în vederea obținerii informației;
  • lista de interdicție a operatorilor economici;
  • solicitarea clarificărilor și depunerea contestațiilor.

Seminarul se adresează angajaților din cadrul operatorilor economici și specialiștilor din sectorul privat încadrați în compartimente cu atribuții în procesul de achiziție publică.

Doritorii de a participa la seminarul de instruire se pot înregistra în lista participanților la următorul număr de telefon: 022 73 87 03 sau 060722542 – Emilia Ristic, șef adjunct, Direcția Consultanță și Instruiri sau la adresa de e mail: emilia.ristic@tender.gov.md(link sends e-mail)

Adresa desfășurării seminarului de instruire este la sediul Agenției – mun. Chișinău, șos. Hîncești nr. 53, Sala de ședințe.

 P.S. Lista subiectelor de discuție rămâne a fi completată cu propunerile și temele de interes ale d-voastră la telefon sau prin email indicat mai sus, până la data de 25 februarie 2018.