Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vineri, 21 mai, în incinta Bibliotecii Publice Raionale ,,Dimitrie Cantemir” din municipiul Ungheni a avut loc festivitatea dedicată Zilei lucrătorului din domeniul culturii, la care au participat vicepreşedinta raionului Ungheni, Tatiana Lazar, reprezentanții Secţiei Cultură şi Turism, oameni de cultură şi artă din raionul Ungheni.

În alocuţiunea sa, vicepreşedinta raionului a transmis mesaj de felicitare și diplome de mențiune din numele preşedintelui raionului Ghenadi MITRIUC și a Consiliului raional Ungheni, menţionând:Stimaţi promotori ai Culturii, anume Dumneavoastră aveţi menirea să dezvoltaţi arta, să transformaţi şi să îmbunătăţiţi viaţa spirituală în localităţile noastre, să creaţi condiţii optime pentru dezvoltarea în continuare a Culturii..

Vă suntem recunoscători și ne exprimăm respectul nostru pentru activitatea pe care o desfășurați cu dăruire de sine și înalt profesionalism. Prin emoțiile pozitive pe care ni le creați dumneavoastră în cadrul activităților culturale pe care le organizați, aduceți oamenilor zâmbete, bună dispoziție, relaxare plăcută. Vă doresc ca pe viitor să aveți același curaj de a munci cu drag în domeniul profesat, să ne bucurați cu noi programe artistice. La mulți ani și noi performanțe!”..

 

Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului