Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi, 10 iunie 2019 se împlinesc 27 de ani de la crearea instituției de frontieră, timp în care Poliția de Frontieră a cunoscut modernizare și dezvoltare instituțională. Progresele obținute de-a lungul timpului au fost posibile numai grație activității intense, profesionalismului, inteligenței și competenței efectivului Poliției de Frontieră.

Vicepreședinta raionului, Doamna Iulia Pancu, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Doamna Ludmila Guzun și primarul mun.Ungheni, Domnul Alexandru Ambros au participat la manifestațiile dedicate acestei zile.

În acest sens, la Direcția regională Vest, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră  și la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, oficialitățile au venit cu mesaje de felicitare și cu mențiune pentru cei care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigură ordinea și liniștea la hotarele țării.