Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Culoarea şi bogăţia toamnei am resimţit-o din plin, sîmbătă, 13 octombrie curent, în Piaţa Independenţei din oraşul Ungheni, în cadrul Festivalului recoltei, vinului şi promovării tradiţiilor naționale, organizat de Consiliul raional Ungheni, Direcţia Agricultură şi Alimentaţie, Direcţia Cultură, Primăria oraşului Ungheni, unde reprezentanţii celor 19 primării participante din raion au venit cu expoziţii a  tradiţionalelor bucate preparate, a vinului, a lucrărilor extraordinare confecţionate manual.

Ne-au încîntat privirea şi roadele bogate ale acestei toamne, roadele viilor şi livezilor îmbelşugate.

Ţinem să menţionăm, că am avut plăcerea de a avea oaspeţi de onoare din Romănia, Polonia şi Ucraina. În acest context, aducem sincere mulţumiri partenerilor, oaspeților, care ne-au onorat cu prezența, primarilor din raion și întregii echipe care a contribuit la organizarea şi buna desfăşurare a evenimentului. Este o muncă în echipă ce a fost încununată cu succes.

 

Vă mulţumim dragi colegi.