Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi, 22 aprilie, președintele raionului Ungheni, dl Dionisie Ternovschi a avut o întrevedere cu președinții retelei OVR International – dl. Michel de Bakcher, președinte OVR International și OVR Belgia, dl Frederic Fishot – reprezentant OVR Solidarite, Franța, dl Francisc Giurgiu- președinte OVR România, Petre Violeta-președinte OVR Moldova, dl Constantin Stratulat – membru OVR Moldova, dl Postolachi Sergiu – șef al Direcției Situații Excepționale Ungheni, în scopul discutării donației pentru raionul Ungheni a unei autospeciale de intervenție în situații de urgență, cu tracțiune integrală și dotată cu echipamente specializate.

În cadrul întâlnirii de lucru, au fost discutate detalii privind aspectele legale și practice privind donația, actele necesare și proceduri de urmat.

Totodată, în cadrul ședinței a fost abordată și tema colaborării de viitor în cadrul rețelei OVR International, posibilități de înfrățire a localităților din raionul Ungheni și regiuni din România, experiențe și lecții învățate în cadrul procesului de pre-aderare a României la UE, pe care Republica Moldova ar putea să le aplice și să țină cont în exercițiul ce urmează să-l parcurgă.

Dl Dionisie Ternovschi a asigurat deschiderea și suportul Consiliului Raional Ungheni pentru dezvoltarea relațiilor cu Uniunea Europeană în beneficiul cetățenilor.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi text care spune „動”