Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În această dimineață, 15 mai, curent s-a întreprins o vizită la obiectul finalizat din cadrul proiectului RETRANS 1HARD/3.1/22., implementat de către Consiliul raional Ungheni prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

În cadrul proiectului a fost reabilitată infrastructura rutieră pe străzile Industrială, Crestiuc, Ion Creangă și Oleg Ungureanu. Ofițerii de proiect din cadrul BRCT Iași au apreciat proiectul ca fiind unul de succes, realizat în termenii stabiliți și fără abateri. Proiectul a rezolvat o problemă veche, revitalizând o zonă importantă pentru economia raionului, dar impracticabilă din cauza infrastructurii rutiere deplorabile.

Dionisie Ternovschi, președintele raionului a mulțumit actorilor implicați pentru aportul semnificativ și a menționat despre importanța suportului UE pentru dezvoltarea Moldovei și în special a raionului Ungheni.