Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vineri, 19 februarie 2021, vicepreședinții raionului dna Tatiana Lazar și dl Vasile Lupu au participat la ședința de lucru cu privire la modul de integrare a serviciilor de asistență comunitară din cadrul Proiectului „Viață sănătoasă”.

Dna Tatiana Dnestrean, coordonatoarea proiectului, a apreciat înalt receptivitatea autorității publice  locale de nivel I Pîrlița și Cornești ,cu referire la dotarea și asigurarea activității Centrelor de asistență integrată.Vor urma instruiri și formări pentru asistenții medicali comunitari, va fi aprobat la nivel de Consiliu raional Ungheni Regulamentul cu privire la modul de integrare a serviciilor de asistență comunitară și va fi semnat un Acord de parteneriat  în implementarea fazei a II-a a Proiectului „Viața sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile”.

Autor: Diana Reguș, specialist, Aparatul președintelui raionului