Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Consiliul raional Ungheni a fost selectat pentru a beneficia de oportunitățile Programului de suport în Elaborarea Strategii Raionale pentru Dezvoltarea Sectorului de Tineret, lansat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare cu suportul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație.
Astfel, a fost instituit Grupul de Lucru pentru elaborarea Strategiei raionale pentru tineret pentru perioada anilor 2022-2027, prin Dispoziția nr.157-02/1-5 din 21.10.2021 a președintelui raionului Ungheni.
În contextul celor menționate, astăzi a avut loc ședința grupului de lucru pentru elaborarea Strategiei raionale pentru tineret pentru perioada anilor 2022-2027.
Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului