Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi, 27 ianuarie,  în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni s-a desfășurat seminarul cu tematica „Regionalizarea serviciului de alimentare cu apă  și  de canalizare-elementul cheie al politicii naționale de dezvoltare a sectorului” cu participarea  vicepreședintelui raionului dl Mihail Diaconu, reprezentantului  Ministerului Agriculturiii, Dezvoltării Regionale și Mediului dna Tronza Serafima, consutantului național de regionalizare dna Liliana Belecciu , directorului tehnic al S.C. „Apavital” Iași dl Mihai Doruș, primarilor din raion.

Evenimentul este organizat cu suportul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” și are scopul de  a aduce la cunoștința autorităților administrației publice locale politica națională de dezvoltare a sectorului, prezentarea exemplelor de regionalizare din Republica Moldova și experiența internațională ( studiu de caz : regionalizarea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare a județului Iași din România).