Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Spectacol inedit, cu multă lume bună, copii frumoși și actori talentați s-a desfășurat în această duminică, 24 martie, în s.Pîrlița, alături de VLĂDENI, care au marcat jubileul frumos de 30 ani de activitate – Spectacolul ,,Sus Cortina pentru a fi”.

Prezent la eveniment, președintele raionului, Dionisie Ternovschi, a felicitat participanții pentru momentele deosebite pe care le-au creat.

Menționez,că printre prioritățile din agenda președintelui Cultura este vizată ca un segment care trebuie promovat.

E nevoie să fie iubită și respectată cultura, deopotrivă cu oamenii din domeniu, prin vizitarea muzeelor, bibliotecilor, prezența în sălile de spectacol, în sălile de expoziții de artă plastică, dar și la alte evenimente culturale.

Atmosfera de sărbătoare a creat-o: Studioul de dans ,,Mega-Dance, Palatul de Cultură Ungheni; Grupul de chitariști ,,UnFolk”, Centrul Cultural Multifuncțional “Regina Maria”, Ungheni; Teatrul de satiră și umor ,,Gură Spartă”, Todirești; interpreta Anișoara Livădaru; Centrul de meșteșug ,,Ca la noi…”, Petrești; Școala de Arte Plastice ,,Raisa Cojocaru”, Ungheni; caricaturistul Alexandru Plăcintă și, desigur, actorilor Mircea Zgherea și Victor Celan.