Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Lucrările de reconstrucție  a drumului G-90 Ungheni-Florițoaia Veche-Alexeevca au reînceput după o pauză de 3 luni la insistența benefeciarului Consiliul raional Ungheni. Stoparea temporară a lucrărilor a fost cauzată de necesitatea reproiectării acestei porțiuni de drum și încheierea unui acord adițional de către Agenția Dezvoltare Regională Centru cu antreprenorul.

Președintele raionului, Dna Ludmila Guzun, a menționat, în repetate rînduri, ,,Cu părere de rău, unele proceduri în achizițiile publice sunt prea birocratizate, și durează. A fost și problema antreprenorului, care avea de efectuat volume de lucrări în alte raioane. Înțeleg nemulțumirea cetățenilor, de aceea am fost cît se poate de insistenți pentru a urgenta reînceperea lucrărilor, ori procedura de achiziții nu a depins de Consiliul raional”.

La moment se lucrează la porțiunea de drum, de pe care a fost scos asfaltul, se va lucra cît vor permite condițiile meteo.

În anul 2019 lucrările vor continua, a menționat Ludmila Guzun, președinta raionului, după vizita de lucru la șantier.