Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În data de 04 iunie 2019 curent, în raionul Ungheni a fost efectuată o vizită a reprezentanților Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, în frunte cu Domnul Mathieu BOUSQUET, șeful unității – Georgia.

În acest context, oficialii au discutat despre viitoarele proiecte de dezvoltare  socio-economică incluzivă, durabilă și integrată pentru îmbunătățirea standardelor de trai ale cetățenilor din raionul Ungheni, prevăzute conform acțiunii adoptate de UE ,,Împuternicirea economică incluzivă a regiunilor focale ale Republicii Moldova”, fiind selectate regiunile Ungheni și Cahul.

Pe parcursul vizitei, reprezentanții Delegației, au participat și la ,,Сonsultarea publică a Proiectului în domeniul egalității de gen și eliminării violenței împotriva femeilor și copiilor”, implementat de UN Women & UNICEF cu suportul financiar al Uniunii Europene, care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni.