Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Și dimineața aceasta, 31 ianuarie s-a început productiv pentru conducerea raionului, cu vizite de monitorizare în localitățile din raion.

Grupul de lucru format din președintele raionului, Dionisie Ternovschi, vicepreședinta raionului, Corina Slupețcaia și specialistul principal pe domeniul relații funciare și cadastru, Lilian Frunze au vizitat Centrul de sănătate din orașul Cornești.

S-au documentat cu starea de lucruri și au pus ca sarcină, împreună cu consilierii și echipa vizată din cadrul Consiliului raional, să identifice soluții pentru această suprafața de teren care cuprinde – 2,0477 hectare.

Aceste încăperi care sunt la balanța Consiliului raional Ungheni, sunt într-o stare deplorabilă care necesită a fi demolate sau poate fi o oportunitate pentru crearea unor parteneriate publice private, care ar putea valorifica terenul dat.