Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prestigioasa și respectabila profesie de bibliotecar este sărbătorită din anul 2010 în Republica Moldova la 23 aprilie, când este marcată la nivel internațional și Ziua Cărţii şi a Drepturilor de Autor.

Cu prilejul acestui eveniment, în incinta Bibliotecii Publice Raionale, ,,Dimitrie Cantemir” din mun.Ungheni, astăzi, 23 aprilie s-a desfășurat o festivitate de celebrare cu participarea cadrelor bibliotecare din raion.

Vicepreședinta raionului Ungheni, dna Dorina Gîrbea a felicitat bibliotecarii pentru profesionalismul și dăruirea de care dau dovadă în munca pe care o desfășoară și le-a înmânat diplomele de mențiune din numele președintelui raionului, pentru performanțe deosebite în implementarea proiectelor educaționale pentru comunitate, serviciilor inovative în stimularea interesului pentru Carte și Lectură.