Vicepreședintele raionului Ungheni doamna Tatiana Lazar participă astăzi, 11 martie, la evenimentul de lansare „ Muncă decentă pentru tineri: angajare, autoangajare și antreprenoriat. Serviciul de orientare vocațională, formare și integrare profesională a tinerilor NEET. Serviciul de accelerare, transformare și creștere pentru tinerii antreprenori”.

Proiectul „ Integrare socio-profesională pentru tinerii NEET” este implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret „Făclia” din resursele acordate de Uniunea Europeană în cadrul Proiectului „Servicii sociale mai bune print-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern ”.

La eveniment participată  reprezentanții autorităților publice locale, reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanți ai Fundației Est-Europene,  rerezentanți ai Fundației Soros –Moldova, tineri cointeresați.

Totodată , are loc și lansarea Clubului Antreprenorilor în cadrul Business InnoHub Ungheni prin prezentarea platformei e-learning, pachetului „Start în afaceri” și a programului de mentorat și coaching.

Autor: Diana Reguș, specialist, Aparatul președintelui raionului