Domnilor ofiţeri şi subofiţeri,

stimaţi veterani şi angajaţi ai Poliției Republicii Moldova, a raionului Ungheni!

În ajun de Sfinte Sărbători, cu o frumoasă tradiţie de 25 de ani a Zilei Poliţiei Naţionale, în numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, vă felicităm cu această ocazie şi exprimăm profundă recunoştinţă pentru eforturile depuse la asigurarea ordinii de drept şi succesele obţinute, pe parcursul anilor.

Dumneavoastră îndepliniţi cea mai nobilă misiune în stat – apăraţi drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţeanului, asiguraţi liniştea şi ordinea în societate. Efortul consecvent depus la combaterea elementelor criminale, faptele bune, grija faţă de oameni, curajul şi profesionismul este latura frumoasă a serviciului realizat în interesul comunităţii.

Apreciem înalt profesionalismul, consecvenţa cu care desfăşuraţi activitatea zilnică şi în special implicarea în procesul de reformare, modernizare şi redefinire a statutului profesiei de poliţist; devotamentul faţă de lege şi cetăţeni; respectul faţă de valorile democratice, pentru care cei mai destoinici fii ai neamului şi-au sacrificat viaţa pe timp de pace.

Cu suportul poliţiştilor şi încrederea cetăţenilor orice iniţiativă demnă poate fi realizată cu succes.

Stimaţi angajaţi ai poliţiei, dragi veterani, studenţi, viitori ofiţeri de poliţie, din raionul Ungheni, Vă dorim bunăstare, forţe, curaj şi multe succese în plan profesional şi personal.

 

 

Cu profund respect

Preşedintele raionului Ungheni                     Ludmila GUZUN