Duminică, 1 februarie, la cei 5 ani de la inaugurarea I.C.S.”Lear Corporation”, preşedintele raionului, domnul Iurie Toma, prezent la eveniment, alături de întreaga echipă, a felicitat şi a salutat sala arhiplină a Palatului Culturii din oraşul Ungheni, cu cei 5 ani de activitate şi realizări.

Este de admirat devotamentul şi angajamentul Dumneavoastră profesional, de care ați dat dovadă în acești 5 ani avînd o sarcină importantă şi primordială pentru dezvoltarea economică a raionului Ungheni prin crearea unei afaceri prospere care a contribuit la creşterea volumului investiţiilor şi crearea locurilor de muncă la noi acasă.

Grija pentru calitate, sporirea gradului de satisfacţie pentru producţia fabricată, atragerea noilor proiecte sunt doar câteva obiective-cheie asupra cărora întreaga echipă Lear Corporation a atras îndeosebi atenţie în tot acest timp.. Avem încredere în capacităţile profesionale ale angajaţilor ICS “Lear Corporation” şi suntem convinşi că veţi realiza şi pe viitor dezideratele propuse participînd astfel la creşterea atractivităţii şi competititvităţii economice a raionului Ungheni. La mai mult şi la mai mare! “

La eveniment, alături de întreaga echipă Lear, au participat: domnul Alexandru Ambros, primarul oraşului Ungheni, dna Natalia Iepuraş, administrator ZEL Ungheni, dl Sven Damm, vicepresedinte Operatiuni Europa si Africa, dna Simona Neacşu, director Resurse umane Europa.