Astăzi, 13 ianuarie în incinta Palatului de cultură Ungheni a avut loc lansarea expoziției de fotografii „Expoziție offline despre mediul online” care va reprezenta într-un mod creativ pericolele la care pot fi expuși copiii în mediul online, mai cu seamă cele cu referință la riscurile și mecanismele de constrângere/manipulare utilizate pentru atragerea copiilor și tinerilor în relații de exploatare.

Evenimentul face parte din proiectul „Ridicarea gradului de conștientizare față de fenomenul exploatării sexuale și abuzului sexual al copiilor în mediul online în Republica Moldova”,implementat de Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii, în parteneriat cu Consiliul Europei și se va desfășura în 12 localități din republică. Cele 20 de forografii vin cu mesaje concrete adresate copiilor, dar și părinților pentru prevenirea abuzului sexual.

Cu un cuvânt de salut a venit doamna Tatiana Lazar, vicepreședintele raionului Ungheni ,  doamna Maria Bolotovici , șef Secția Cultură și Turism, doamna Ala Paslaru, coordonator proiect.

Expoziția se va desfășura până la data de 24 ianuarie.