Stimaţi lucrători din agricultură şi industria prelucrătoare!

În numele Consiliului raional Ungheni și al Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie, Vă aducem sincere felicitări și urări de bine  cu ocazia încheierii anului agricol 2015-2016 și cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare.

Dragi agricultori, sectorul agroindustrial a fost şi rămâne una din ramurile dominante ale economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului. Am  parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi de împliniri. Anul agricol 2015-2016  nu a fost unul dintre cei mai reuşiţi  din punct de vedere al condiţiilor climaterice, dar au fost obţinute şi rezultate foarte bune la unele culturi.

Suntem onorați  să aducem mulțumiri Vouă,  truditorilor pământului,  pentru munca  grea, dar nobilă căreia Vă dedicați cu dăruire. Întodeauna aţi ştiut să depăşiţi  dificultăţile şi greutăţile cu care Vă confruntaţi. Omagiind munca  şi profesionalismul Dumneavoastră, Vă dorim forţă, optimism, sănătate şi belşug în toate.

Să ne dea Domnul un an agricol pe măsura așteptărilor!

Cu profund respect,

Ludmila GUZUN,

Preşedinta raionului Ungheni