Stimați polițiști de frontieră,

Este deja o frumoasă tradiţie ca în data de 10 iunie, în Republica Moldova să sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră. Anul acesta Departamentul Poliției de Frontieră marchează cinci ani de la instituire şi 25 de ani de la formarea autorității de frontieră, sărbătoarea oferind un bun prilej pentru a recapitula reușitele echipei la supravegherea şi controlul frontierei de stat a Republicii Moldova.

Cu această ocazie, în numele Consiliului raional Ungheni, sunt onorată să Vă adresez sincere felicitări și mulţumiri  pentru munca plină de sacrificii şi abnegaţie pe care o  desfăşurați în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru liniștea cetăţenilor. Sunteţi imaginea ţării noastre, primii cu care interacţionează cetăţenii ce traversează frontiera de stat. Îmi exprim înalta apreciere faţă de atitudinea şi responsabilitatea cu care vă exercitaţi atribuţiile de serviciu, profesionalismul de care daţi dovadă în depăşirea greutăţilor cu care vă confruntaţi.

Vă doresc sănatate, fericire în viața personală, prosperitate. Să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţie.

Cu profund respect și deosebită considerație,

Președinta raionului Ungheni,

Ludmila Guzun