Au trecut, iată, 10 ani de la apariția primului număr al publicației periodice ”Expresul”. De-a lungul unui deceniu, ziarul a încercat și a reușit să fie o publicație a echilibrului, un săptămânal independent, reflectând cu obiectivitate transformărilele profunde din viața economică, socială, culturală și politică a raionului. Redacția a publicat cu promptitudine tot ceea ce s-a întâmplat mai important în raionul Ungheni: activitățile administrațiilor publice locale și raionale, ale instituțiilor, ale profesioniștilor în diverse domenii de activitate. Diversitatea materialelor publicate a atras toate categoriile sociale și toate generațiile, de la tineri până la pensionari. Cu multă perseverență și cu profesionalism, ziarul Expresul a reușit să crească respectul cititorilor interesați.

Adresez calde felicitări, urări de bine şi forţă de muncă întregului colectiv redacţional. Celor care şi-au pus condeiul în slujba cititorilor le dorim să fie obiectivi şi să îmbine cu măiestrie arta informării cu cea a utilităţii informaţiei, astfel încât interesul cititorilor să se situeze la cote maxime.

Vă doresc multă sănătate, pace și fericire alături de cei dragi. Fie ca orice nouă zi să fie mai plină, mai frumoasă, mai împlinită decât cea precedentă, încununată cu succese atât pe plan personal, cât și profesional.

Mulţumesc Ziarul Expresul şi La Mulţi Ani!

 Cu deosebită considerație,

în numele Consiliului raional Ungheni,

Președinta raionului, Ludmila GUZUN