Dragi ungheneni!

A mai trecut un an. Un an frumos, cu împliniri importante în viaţa fiecăruia dintre noi, dar şi hotărîtor pentru raionul nostru.

Anul 2015 a fost unul cu multă muncă şi realizări pe măsură. Sun vizibile acele schimbări pozitive în infrastructura obiectivelor sociale, renovările învelişului rutier, dezvoltarea reţelelor de apeduct şi canalizare. Proiectele implementate cu investiţii locale şi străine contribuie, pas cu pas, ca raionul Ungheni să devină o regiune tot mai atractivă pentru cetăţeni şi convenabilă pentru desfăşurarea diverselor activiţi socio-culturale şi economice. Ţin să mulţumesc tuturor celora, care prin munca sa au contribuit la succesele şi proiectele realizate. Numai datorită bunei înţelegeri, muncii intense şi comunicării eficiente am avansat considerabil în realizarea scopurilor stabilite, ceea ce este deosebit de important, ţinînd cont de situaţia economic şi politică din ţară.

Avem în faţă un nou început, anul 2016 bate la uşă cu noi perspective şi obiective pe care ni le propunem pentru a asigura dezvoltarea socio-economică a raionului Ungheni.

Sunt ferm convinsă, că şi în anul care urmează vom reuşi să facem faţă tuturor provocărilor şi vom realiza cu success sarcinile trasate. Priorităţile principale ale administraţiei publice locale rămîn a fi asigurarea funcţionalităţii acesteia, dotarea instituţiilor de menire socială, modernizarea serviciilor publice oferite populaţiei precum şi îmbunătăţirea infrastructurii de drumuri, apă şi canalizare. Sunt sarcini reale, care cu siguranţă pot fi realizate, ţinînd cont, că ne propunem o bună comunicare şi eficientă colaborare cu cetăţenii.

Sfintele Sărbatori  se apropie cu paşi grabiţi şi ne fac să fim mai buni, mai deschişi la suflet, cu gînduri luminoase. În numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, Vă transmit, dragi ungheneni, cele mai sincere felicitări cu ocazia Crăciunului şi al Anului Nou.

Odată cu Sfintele Colinde să vă intre în case şi în suflete bucuria şi bunăstarea.

Vă aduc urări de sănătate, fericire, prosperitate, forţe noi întru realizarea tuturor aspiraţiilor şi Vă exprim profunde mulţumiri pentru contribuţia directă a fiecăruia dintre Dumneavoastră în dezvoltarea, susţinerea şi promovarea raionului nostru.

Magia minunatelor tradiţii a acestor sărbători să Vă compleşească cu voie bună şi să Vă găsească alături de cei dragi.

Crăciun fericit şi un An Nou plin de frumoase realizări!

 

Cu profund respect ,

Preşedintele raionului Ungheni                            Ludmila GUZUN