Stimați automobiliști și drumari!

De Ziua Automobiliştilor şi Drumarilor, marcată tradiţional  în ultima duminică a lui octombrie, adresez sincere felicitări, urări de bine şi de sănătate tuturor celor care şi-au dedicat activitatea acestei ramuri a economiei naţionale.

Istoria automobilului începe în sec. XVIII odată cu crearea motorului cu abur. Automobilul se impune cu rapiditate în țările dezvoltate ca principal mijloc de transport. Industria constructoare de automobile ia un avânt puternic.

Pentru noi transportul înseamnă:  punctualitate,  rapiditate,   calitate, profesionalism,  siguranţă și  respect – calități indispensabile unui automobilist modern, pentru care vă aducem calde mulțumiri.

În această zi, avem prilejul să ne reamintim cât de importantă este munca lucrătorilor din ramura transportului  pentru viața noastră cotidiană. Fie ploaie, soare sau ninsori, o prerogativă în activitatea acestora este  confortul vital al tuturor cetăţenilor ţării şi oaspeţilor, care ne vizitează.

Vă urăm sănătate, perseverenţă și optimism. Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală.

Călătorii fără primejdii! Drum bun şi drumuri bune!

 Cu sentumente alese, în numele Consiliului raional Ungheni,

Preşedintele raionului Ungheni,

Ludmila GUZUN