Stimaţi lucrători ai sectorului poştal!

Permiteţi-ne să Vă aducem sincere felicitări de Ziua Mondială a Poştei şi Ziua Profesională a Lucrătorului Poştal din Republica Moldova.

În această zi, avem prilejul să ne reamintim cât de importantă este munca lucrătorulor poștali pentru viața noastră cotidiană și cum multe lucruri, care nouă ni se par firești, de la trimiterea unei scrisori pînă la transferul rapid al unei sume de bani, ar fi, fără ei, de neconceput.

Poștaș, poştalion, poştar…Acestea ar fi unele din sinonimele mult prea cunoscutei meserii care veacuri la rând a asigurat legatura între oameni. Fie ploaie, soare sau ninsori, postașii  fac kilometri în fiecare zi pentru a ne aduce acasă scrisori, trimiteri postale sau colete.

Sărbătorind Ziua Mondială a Poștei, lumea întreagă recunoaște importanța serviciilor poștale și a activității celor care lucrează în acest domeniu. Poșta reprezintă un factor important în societatea informației și un instrument de comunicare esențial care facilitează și stimulează dezvoltarea culturală, socială și economică.

Vă urăm multă sănătate, noi performanțe și succese în tot ceea ce faceți pentru binele comunității. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova.

La mulți ani, poștași!

Cu deosebită considerație, în numele Consiliului raional Ungheni,

Președinta raionului Ungheni,

Ludmila Guzun