Stimați lucrători din domeniul arhitecturii!

Cu prilejul frumoasei sărbători Ziua mondială a arhitecților mă simt onorată în aceste clipe sa fiu alături de Dumneavoastră ca să Vă transmit sincere felicitări și urări de bine.

Arhitectura este o ramura importantă în cultura și istoria oricărei țări. Orice construcţie devine operă de arhitectură atunci când expresia artistică exterioară și interioară, inclusiv organizarea spaţiului interior asigură trăinicia clădirii pentru traiul și munca de zi cu zi.

Constructorii împreună cu arhitecţii, proiectanţii, designerii, lucrătorii din industria materialelor de construcţii sunt oamenii care lucrează în căldură şi frig, ploaie şi vânt și care sunt cel mai des criticați pentru munca lor.

Activitatea profesională și aportul fiecărui arhitect ne fac viața mai frumoasă, mai profundă și plină de sentimente. Prin muncă și profesionalism, depuneți, zi de zi, mult efort pentru promovarea valorilor culturale și dezvoltarea viitorilor arhitecți.

Vă doresc să vă bucurați de recunoștința, respectul și aprecierea celor cărora le-ați dăruit bucurii prin munca Dumneavoastră nobilă. Prosperitate, mult curaj, voință, spirit creator, succese remarcabile în munca!

Cu sentumente alese,

Preşedinta raionului Ungheni, Ludmila GUZUN