Stimați dascăli!

În spatele fiecarui om, bogat sau sarac, celebru sau nu, se afla un dascal – un om cu har și vocație, un sculptor de suflete și caractere, cel mai bun dintre noi.

Vă mulţumim că ne-aţi călăuzit paşii spre lumina învăţăturii, ne-aţi ajutat să trecem cu mintea dincolo de paginile cărţilor, ne-aţi ocrotit cu căldură părintească şi ne-aţi arătat cum putem descoperi resurse nebănuite în conştiinţa şi în imaginaţia noastră, devenind oameni puternici, realizaţi din punct de vedere personal şi profesional.

Am învățat cu toții că a fi învățător este, prin excelență, o vocație, nu profesie. Nu poți fi învățător fără dragoste pentru copil, fără capacitate de sarificiu în slujba lor, fără înțelepciune, răbdare și speranță.

Avem cu toţii conştiinţa faptului că învăţământul reprezintă un nucleu vital al societăţii, cadrele didactice având uriaşa responsabilitate de a forma şi de a educa generaţiile viitoare, în spiritul valorilor culturii naţionale.

Cu prilejul Zilei Pedagogului, Vă dorim cât mai multe succese în plan profesional și Va invităm sa construim împreuna marile performante ale celor mici! Va urăm sănătate și putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceți cu daruire.

La multi ani, generațiilor de profesori și de elevi deveniți profesori, care duceți pe umeri dulcea povară a luminii!

Cu deosebită considerație, în numele Consiliului raional Ungheni,

Președinta raionului Ungheni,

Ludmila Guzun