Ieri, 3 octombrie, președintele raionului Ungheni, Ludmila Guzun, alături de vicepreședintele raionului, Alexandru Brînză, au monitorizat lucrările de reparație a drumurilor din municipiu. A fost vizitată str. Petru Rareș, unde până la moment s-a aștenut pe carosabil stratul de beton asfaltic cu lungimea de 500 m și lățimea de 7 m și anume pe porțiunea de la inersecția cu str. Șt. cel Mare până la intersecția cu str. Burebista. De notat, că lucrările de reparație vizează drumul până la com. Alexeevca, cu o lungime totală de 17,5 km.

Totodată, lucrări de reabilitare a drumului se desfășoară pe str. O. Ungureanu, pe porțiunea de la intersecția cu str. Decebal și până la intersecția cu str. I. Creangă. Aici s-a aplicat un strat de egalizare din  beton asfaltic pe o lungime de 415 m și lățime de 14 m. Lucrările costă Consiliul raional Ungheni – 1 mln 57 mii lei.

Lucrări de instalare a bordurii din beton se desfășoară pe str. I.Creangă, porțiunea de la intersecția cu str. O. Ungureanu până la intersecția cu str. Gh. Cristiuc. După finalizarea bordurilor se va aplica stratul de beton asfaltic. Pentru aceste lucrări Consiliul raional Ungheni a repartizat 2 mln 51 mii lei.