Astăzi, în cadrul şedinţei operative ai colaboratorilor Inspectoratului de poliţie din Ungheni, au fost înmînate noile uniforme de serviciu.

 

            

Prezent la şedinţă, dl Iurie Toma, preşedintele raionului Ungheni, în alocuţiunea sa, a felicitat colaboratorii cu acest pas realizat: „Ţin să vă adresez felicitări, succese şi noi performanţe odată cu primirea unei noi uniforme. Să daţi în continuare dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşuraţi, de rabdare şi de mult curaj.

Sunteti acele persoane care ne asigură liniştea în viaţa de zi cu zi, cei care vă expuneţi unui potenţial pericol pentru ca noi să fim protejaţi. Voi sunteţi cei care trebuie să fie mereu aproape de cetăţeni, în aplanarea conflictelor, şi întru comunicare eficientă. Sunt mîndru că raionul Ungheni se bucură de cei mai mulţi colaboratori ai poliţiei.

 Vreau sa menţionez că reuşiţi să vă faceţi munca bine, cu seriozitate şi cu implicare maximă. Să fiţi demni de a purta noua uniformă, iar succesele şi rezultatele voastre vor vorbi de la sine. Din numele meu personal şi al Consiliului raional Ungheni, şi aici mă refer la Consilierii raionali care au votat decizia, vreau să vă afirm că vom sprijini şi în continuare astfel de măsuri pentru lucrătorii poliţiei din raion, deoarece acest lucru este imaginea noastră, este felul în care reuşim sa soluţionăm probleme zilnice şi să fim aproape de fiecare unghenean în parte”.

 

Menţionăm că din 178 de colaboratori ai Inspectoratului de Poliţie a raionului Ungheni, uniforme astăzi au primit 88 de ofiţeri şi 35 de subofiţei, urmînd să primească şi restul de 25 de colaboratori.