CEREREA-TIP

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

INDICATORI

 

 

 

 

 

 

Devenit deja o frumoasă tradiţie,  concursul raional “Businessmanul anului” are menirea de a premia şi a evidenţia cei mai buni antreprenori şi oameni de afacere din raionul Ungheni. Este un bun prilej de a pune accent pe promovarea economiei raionului Ungheni, cel mai important pilon în dezvoltarea şi prosperarea raionului.

 

În atenţia agenţilor economici din raion!

Consiliul raional Ungheni şi partenerii săi Vă invită să participaţi la Concursul raional ”Businessmanul Anului”. Ajuns la a XVI-a ediţie, concursul reprezintă evenimentul de referinţă pentru aprecierea succeselor antreprenorilor locali, înregistrate pe parcursul unui an. Participanţii la concurs vor fi evaluaţi în baza indicatorilor prezentaţi pe formulare-tip, în cadrul a 10 nominalizări: antreprenorii anului în sferele agricultură, industrie, construcţii, comerţ, prestări servicii, consultanţă, export, cei mai buni antreprenori din rândul tinerilor şi femeilor, cele mai bune Gospodării Ţărăneşti. Termenul-limită de aplicare: 02 mai 2017.

Gala Festivă „Businessmanul Anului 2016” în cadrul căreia vor fi premiaţi performerii anului, va avea loc în data de 19 mai, curent. La eveniment sunt invitaţi atât participanţii la concurs, cât şi alţi agenţi economici interesaţi.

Pentru informaţii suplimentare, Vă rugăm să contactaţi angajaţii Secţiei Economie şi Reforme la numerele de telefon:  023626435, 023623054.

Accesați mai jos:

CERERE DE PARTICIPARE LA CONCURSUL RAIONAL BUSINESSMANUL ANULUI

DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE

INDICATORI FINANCIARI-ECONOMICI PENTRU CONFERIREA TITLULUI