Joi, 21 decembrie, Ungheniul a fost vizitat de D-nul Jonathan Wolfington, atașatul cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Scopul vizitei a fost cunoașterea beneficiarilor programelor de suport ale Ambasadei SUA.

În timpul vizitei la Consiliul raional Ungheni, domnul  Jonathan Wolfington s-a întalnit cu echipa de proiect ”Femeile pentru o societate democrată și prosperă, care a fost implementat de ONG-ul ”Femeia pentru Viitor”, în parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni și Agenția pentru ocuparea forței de muncă. Domnia Sa a ramas mulțumit de parteneriatul productiv și sănătos și de suportul pe care Consiliul raional îl acordă sectorului civil.

În același rând s-a discutat despre oportunitățile pe care le are raionul Ungheni pentru dezvoltare economică, angajare în câmpul muncii, protecție socială, despre colaborarea cu organele de justiție, poliție, despre suportul Guvernului Republicii Moldova în programele de dezvoltare locală, etc.

Totodată, reprezentanții Ambasadei SUA au vizitat Centrul ACCES, care oferă suport elevilor în  studierea aprofundată a limbii engleze și posibilitatea de a studia în Statele Unite ale Americii.