Împreună putem salva vieți, putem opri pandemia.
Vaccinează-te împotriva COVID-19.
Pune-ți sănătatea pe primul loc!
Pe durata ultimului an, ne-am confruntat cu o cumplită încercare, iar fiecare dintre noi a realizat cât de mult contează respectarea unor reguli care contribuie la diminuarea riscului de infectare cu o infecție severă cum e COVID – 19.
Însă acum e timpul să facem primii pași reali pentru revenirea la normalitate, iar în acest sens unica soluție este vaccinarea.
Vaccinarea este principalul instrument de prevenire primară a bolilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem pentru a lupta împotriva bolilor grave, care pot fi prevenite și împotriva bolilor contagioase, care uneori pot fi mortale.
Vaccinarea împotriva COVID-19 este unica șansă de a reveni la o viață normală, de a preveni îmbolnăvirea și formele grave de COVID-19.
Pentru vaccinare, îndemn cetățenii să se adreseze la medicul de familie, conform adresei de domiciliu sau să se programeze online prin intermediul platformei naționale de vaccinare www.vaccinare.gov.md.
Pentru accesarea și programarea eficientă la vaccinare prin intermediul platformei, MSMPS a elaborat și lansat un tutorial video unde sunt explicate toate detaliile și etapele de programare.
Acesta poate fi accesat aici:
RESPECTAȚI MĂSURILE DE PROTECȚIE ȘI MERGEȚI LA VACCINARE-COVID19
Cu prețuire,
CONSILIUL RAIONAL UNGHENI