„În ajunul sărbătorilor de Paşti, şă încercăm să fim mai buni”. Anume acesta a fost mesajul campaniei realizate de directoarea Casei Limbii Române din oraşul Ungheni, doamna Rodica Toma. Campanie ce a permis mai multor familii vulnerabile din raionul nostru să simtă atmosfera sărbătorilor pascale.

Vineri, 3 mai, microbusul încărcat cu produse alimentare, jucării şi îmbrăcăminte ce au fost colectate de la toţi doritorii de face să apară un zîmbet pe buzele copiilor ce n-au simţit atmosfera sărbătorilor de Paşti a parcurs mai multe sate din raionul Ungheni.

„Este plăcut să faci bine, să vezi cum un copilaş stringe la piept o jucărie, o hăinuţă pe care de mult şi-a dorit-o, sau răsfoieşte o cărţulie pe care nu a mai văzut-o. Sper să aducem bucurie în casele acestor oameni, şi desigur aceasta nu va fi ultima dată cînd îi vom vizita. Aceşti copilaşi merită un Paşte fericit”, a afirmat prima doamnă a raionului împărţind cu mare plăcere bunuri pentru familiile vizitate

 

               

 

Sărbători fericite, lumină şi pace le doreşte şi domnul Iurie Toma, preşedintele raionului Ungheni, cu tot respectul şi căldura sărbătorilor pascale, dumnealui a oferit cîte un cozonac şi o felicitare familiilor vulnerabile vizitate.