Astăzi, 9 ianuarie, grupul de lucru privind organizarea participării raionului Ungheni la ediția a XVII-a a expoziției anuale „Fabricat în Moldova” s-au întrunit în ședință cu privire la stabilirea aspectelor organizatorice.

În cadrul ședinței s-a discutat despre lista participanților, modalitatea de amplasare în cadrul Moldexpo, devizul de cheltuieli și materialele promoționale.

Raionul Ungheni urmează sa fie reprezentat în acest an de o serie de agenți economici cum ar fi: SA „Rico Mario”; ,,Fortina Labis SRL”; ,,Danova Prim”; ,,GȚ Tocarenco”; ,,GȚ Gladchii Victor”, care vor fi  amplasați în pavilionul central al Moldexpo pe o suprafața de 35 m.p.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor putea savura din deliciul produselor tradiționale moldovenești  și vor avea posibilitatea sa le achiziționeze la preț de producător.

Expoziția națională anuală „Fabricat în Moldova” are menirea  de a promova mărfurile și serviciile autohtone, de a încheia contracte și parteneriate atît cu agenții economici din țară, cît și din străinatate.