În perioada 29 septembrie – 3 octombrie curent, în incinta Consiliului Raional Ungheni s-a desfăşurat seminarului „Elaborarea studiului de fezabilitate pentru proiectul de investiţii”, în cadrul proiectului „Ridicarea nivelului în domeniul managementului operaţional–implementarea metodelor moderne în atragerea investiţiilor pentru realizarea strategiilor în 6 raioane ale Republicii Moldova”, finanţat în cadrul Programului de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Poloniei.

            Pe parcursul acestei perioade, 15 reprezentanţi ai consiliilor raionale Ungheni, Nisporeni şi Călăraşi au beneficiat de iniţiere în elaborarea unui studiu de fezabilitate, sfaturi practice şi împărtăşirea bunelor practici europene oferite de către experţii poloneji – Pawel Mentelski şi Wojciech Motelski, reprezentanţii organizaţiei Terra Humana.

              

              

              

            De menţionat, că fiecare grup a lucrat pe idei concrete de proiecte, beneficiind de consultanţă ţşi expertiză calificată a formatorilor.

            Cursul dat a încheiat ciclul de instruiri preconizat în cadrul proiectului şi s-a finisat cu oferirea certificatelor de participare pentru participanţi.