Activitatea, organizată de Consiliul raional Ungheni în parteneriat cu Consiliul Teritorial Interramural al Sindicatelor  a devenit deja o frumoasă tradiţie la sfîrşit de sezon estival.

În  perioada 16-18 septembrie curent, la tabără de odihnă pentru copii „Pro Sănătatea” din Rădenii Vechi, echipele sportive din diverse instituţii din raion, s-au întrecut cu mult entuziasm şi voie bună la diverse probe sportive pe echipe:  volei (bărbaţi şi femei), minifotbal (bărbaţi),tragerea otgonului (bărbaţi), alergarea la distanţa  de 300 m ( femei) şi la probele individuale:  joc dame, şah şi tenis de masă (un bărbat şi o femeie), trînta categoria grea şi uşoară (bărbaţi).

La competiţiile sportive au participat echipe  formate din lucrătorii raionului Ungheni, membri de sindicat. Echipele sportive au reprezentat Consiliul raional Ungheni, Primăria oraşului Ungheni,  S.A.Moldtelecom, filiala Ungheni, Asociaţia Raională a Sindicatului din Învăţămînt şi Educaţie „Viitorul”, Biroului Vamal Ungheni, SRL „Ungheni-Gaz”, Direcţia Raională de Siguranţă a Alimentelor, Primăria Costuleni, Primăria Alexeevca, şcoala sportivă Ungheni ş.a.

Activitatea a fost prezidată de  preşedinta raionului Ungheni, Ludmila Guzun, care a salutat  frumoasa tradiţie de a petrece cîteva zile dedicate sportului alături de colegii din raion, a urat succese echipelor participante şi a mulţumit comitetului organizatoric pentru buna  desfăşurare a evenimentului.

Pentru participare activă şi rezultate performante,  învingătorii competiţiilor au fost premiaţi cu diplome de onoare şi trofee. Astfel, locul de frunte a fost atribuit echipei Biroului Vamal Ungheni, după care s-a poziţionat Primăria oraşului Ungheni şi locul trei a fost cîştigat de  Primăria Costuleni.

De notat, că premiul mare la proba trîntă, categoria grea – berbecul, a fost cîştigat de  Landa Cătălin, reprezentant al  Direcţiei Raionale de Siguranţă a Alimentelor.