În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului raional Ungheni din acest an, azi 30 decembrie 2015, au fost  propuse pentru adoptare 13 chestiuni pe ordinea de zi.

Au fost prezenţi şi şi s-au înregistrat 33 de consilieri raionali din 35.

Preşedintele şedinţei a fost ales consilierul raional, dl Ion Harea. Tot în cadrul şedinţei a fost atribuit mandatul de consilier domnului Ivan Nagherneac de pe lista Partidului Democrat din Moldova, în urma Hotărîrii Comisiei Electorale Centrale şi ridicării mandatului de consilier raional al doamnei Iulia Pancu pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Atmosfera Sărbătorilor de iarnă domină în aceste clipe în sufletele noastre. Cu urări de bine şi sănătate, colinde şi urături păstrate din străbuni au bucurat pe cei prezenţi la şedinţă colectivele din Floriţoaia Veche dar şi ceata de urători din comuna Sculeni.

„Stimaţi colegi. Lăsăm în urmă un an important, frumos şi cu multe realizări. 2016 ne bate la uşă cu noi perspective în activitatea importantă pe care o desfăşurăm şi în menirea pe care o avem cu toţii faţă de cetăţenii raionului Ungheni. Ţin să duc mulţumiri fiecărui în parte pentru efortul şi contribuţia depusă la toate proiectele şi toate reuşitele noastre pînă în acest moment. Sunt ferm convinsă că 2016 va fi un an bun, frumos şi plin de realizări scontate, dar pentru aceasta stimaţi colegi avem să depunem multă muncă şi responsabilitate cu toţii. La mulţi ani, cu multe bucurii şi plini de succese şi împlini în familiile Dumneavoastră, dar şi la locul de muncă. La mulţi ani!”, a menţionat în mesajul său de felicitare preşedintele raionului Unghrni, doamna Ludmila Guzun.

Deciziile adoptate în cadrul şedinţei extraordinare vor fi publicate pe saitul oficial al Consiliului raional Ungheni.