La 16 mai curent, s-a desfășurat o vizită de lucru, în primăria orașului Cornești. Grupul de lucru format din  reprezentanți ai secțiilor și direcțiilor, sub conducerea, Doamnei  Ludmila Guzun, președintele raionului Ungheni,  Domnului Serghei Lacusta, vicepreședintele raionului, cu participarea primarului, Dna Vera Buga , s-au documentat cu problemele existente din teritoriu, vizitînd instituțiile publice, identificînd problemele, venind  și cu unele soluții.

Problemele majore  sunt: starea drumurilor,  aprovizionarea cu apă potabilă de calitate, construcția unui sistem de canalizare, renovarea sediilor instituțiilor publice…

Acestea și alte probleme au fost discutate detaliat în ședința de totalizare cu participarea consilierilor locali, angajați ai primăriei, reprezentanți ai societății civile și alți cetățeni.

Doamna Ludmila Guzun a apreciat înalt eforturile APL Cornești, comunității în soluționarea problemelor din teritoriu, a vorbit despre proiectele realizate dar și cele planificate ale Consiliului raional.

După ședința de totalizare, doamna președintă, a primit în audiență cetățeni cu diverse probleme.